Stress en burnout coaching voor werknemers

Voorkom langdurig ziekteverzuim door stressklachten bij de bron aan te pakken

 

N

Minder uitval

N

Meer zelfvertrouwen

N

Meer werkplezier

Hard werken is niet de bron van uitval

Dat werkgevers overvallen worden door langdurige uitval door burn-outklachten, komt doordat het een misvatting is dat hard werken leidt tot uitval. Dat terwijl dit zelden de oorzaak is. De oorzaak ligt meestal bij kenmerken van medewerkers, die onterecht als onveranderbare karakterigenschappen worden gezien. Zoals:

9

Perfectionisme

9

Moeite met het bewaken van grenzen

9

Een gebrek aan assertiviteit

9

Een gebrek aan veerkracht

9

Een laag zelfvertrouwen

9

Een groot plichts- of verantwoordelijkheidsgevoel

Medewerkers hebben zich deze kenmerken vaak eigengemaakt als overlevingsstrategie in hun jonge jaren. Het zijn patronen geworden.  Sommige patronen blijven altijd nuttig, andere patronen kunnen op den duur belemmerend werken. Met stressklachten en mogelijke uitval tot gevolg. Ontdek de transformerende aanpak die ik hanteer en voorkom langdurig ziekteverzuim door stressklachten bij de bron aan te pakken.

Ik bied jou

Transformerende aanpak

Geen quick fix maar duurzame resultaten. Werknemers leren vol vertrouwen en in balans de verschillende rollen in hun leven te vervullen.

Duurzame verandering

Individueel maatwerk met een integrale aanpak waardoor echte, duurzame verandering mogelijk is.

Meer werkplezier

Uw medewerker zal zich bevrijdt en gelukkiger voelen en meer werkplezier ervaren.

Ik begrijp onder welke druk je staat en welke impact dit op jou heeft

Dagelijks komen er veel te veel impulsen op werkende ouders af. Daarom ervaren ze veel stress en verliezen ze grip.

Het is mijn expertise werkende ouders te helpen de patronen die ze hanteren te doorzien, te doorbreken en ze te veranderen. Ik help ze ontdekken welke belemmerende patronen ze onbewust denken, voelen en doen.

Al twintig jaar werk ik als coach. In die periode heb ik honderden ouders geholpen om belemmerende patronen achter zich te laten, uit de overlevingsstand te komen en weer te gaan genieten.

Lees hier mijn hele verhaal

N

+ 1000 ouders begeleid

N

+ 22 jaar ervaring als coach

N

Ervaringsdeskundige

Wat anderen over mij zeggen

De gesprekken met Yvonne hebben mij veel inzichten in mijzelf gegeven die echt een grote verandering in hoe ik mijzelf en anderen om mij heen beleef, teweeg heeft gebracht.

Het mooie aan de gesprekken met Yvonne is dat er altijd aandacht is voor hoofd, hart en buik ‘brein’. Het zet mij aan het denken maar vooral ook heel erg aan het voelen en dat heeft mij geholpen om letterlijk en figuurlijk weer bij mezelf te komen en beter in contact te blijven met mijn gevoel.

We hebben samen uitgebreid gekeken naar patronen en waar die vandaan komen. Wat ik super waardevol vond is dat we vervolgens ook zijn gaan kijken naar hoe je nieuwe, fijnere, beter-bij-passende patronen kunt creëren voor jezelf.

Sanne Keunen

Door het traject bij Yvonne leer ik zachter en milder te zijn voor mezelf, waar ik voorheen voortdurend een stem in mijn hoofd hoorde roepen dat ik harder moest werken, méér moest doen, niet voldeed.

Het brengt me rust en zelfliefde. Ik luister beter naar mijn eigen lichaam, mijn behoeftes, mijn grenzen en wensen. Zo’n fundamentele verandering kost natuurlijk tijd en aandacht. Wat het in Yvonne’s benadering níet kost, is hard werken.

Door haar werkwijze is het juist een zacht en liefdevol proces. Van het waarderen wat die stem in mijn hoofd me in positieve zin bracht, en het herontdekken wie ik ben wanneer ik niet langer gebukt ga onder een niet-langer-helpend patroon.

Fanne Kuiper

“Dankzij Yvonne is het me na een jarenlange zoektocht wél gelukt om dingen anders te doen.

Haar aanpak verschilt met die van andere coaches en therapeuten die ik al geraadpleegd had.

Door Yvonne zag en ervaarde ik letterlijk waar mijn drive vandaan komt om alles maar aan te pakken en van mezelf alles te ‘moeten’.

De begeleiding van Yvonne had ik nodig om de kern van mijn ongezonde patroon in te zien en dit patroon te doorbreken.

Yvonne voelt heel vertrouwd en is goed in wat ze doet. Ik ben haar onwijs dankbaar.”

Debbie Soplantila

Start vandaag nog

Stap 1: Boek een gratis kennismakingsgesprek

We bespreken of dit coachingstraject geschikt is voor uw medewerker.

Stap 2. Samen aan de slag

Ik ga met de medewerker aan de slag met het doorbreken van de belemmerende patronen.

 

Stap 3. Medewerker staat weer krachtig en in balans in het leven

Uw medewerker voelt zich bevrijdt en gelukkiger en ervaart meer werkplezier.

Ik weet dat werkende ouders krachtig en in balans willen zijn

Om dat te kunnen, is rust en regie nodig. Het probleem is dat er veel te veel impulsen op  werkende ouders afkomen waardoor ze de grip kwijt raken. Ze zijn bang om niet goed genoeg te zijn en om anderen te kort te doen.

Ik geloof dat het leven als werkende ouder niet zo heftig zou mogen aanvoelen. Ouders die een gevoel van innerlijke rust en balans ervaren zijn productiever en ervaren meer werkplezier.

Ik begrijp onder welke druk werkende ouders staan en welke impact dit heeft op de werknemer en het bedrijf. Dat is waarom ik mijn 22 jaar coaching ervaring inzet en al meer dan 1000 ouders heb geholpen.

Dit is hoe ik dat doe:
Stap 1. Boek een gratis kennismakingsgesprek
Stap 2. We bespreken of dit traject geschikt is voor uw medewerker
Stap 3. Ik ga met de werknemer aan de slag.

Dus plan nu een kennismakingsgesprek.  Zodat langdurig ziektverzuim voorkomen kan worden door stressklachten bij de bron aan te pakken.

Voorkom langdurig ziekteverzuim door stressklachten bij de bron aan te pakken