Stress en burnout coaching voor werkende ouders

Vervul vol vertrouwen en in balans de verschillende rollen in je leven

 

N

Regie over je leven

N

Regie over je tijd

N

Terug in balans

Sta jij altijd aan en zorg je voor alles en iedereen behalve voor jezelf?

Doordat de verwachtingen thuis en op het werk zo hoog zijn, ervaren werkende ouders veel stress waardoor ze altijd aan staan. Als je die impulsen op je laat afkomen, dan…

9

Maakt je hoofd overuren

9

Ben je overwerkt

9

Kun je niet meer genieten

9

Is de balans weg

9

Heb je geen tijd voor jezelf

9

Leiden de stemmetjes in je hoofd tot heel veel stress

9

Pieker je de hele tijd

9

Stel je te hoge eisen aan jezelf

Het leven als werkende ouder zou niet zo heftig mogen aanvoelen. Je zou echt vanuit ontspanning mogen genieten. De meeste mensen hebben moeite om dit voor elkaar te krijgen zonder professionele ondersteuning. Ontdek de transformerende aanpak die ik hanteer en pak de regie en rust over je leven terug.

Ik bied jou

Een transformerende aanpak

Geen quick fix maar duurzame resultaten. Leer vol vertrouwen en in balans de verschillende rollen in je leven te vervullen.

Een partner voor jouw transformatie

Niet alles zelf willen oplossen en eindeloos proberen, maar je laten begeleiden door een experte.

Rust

Voel je niet meer schuldig naar je kinderen wanneer je op je werk bent, en ben niet met je werk bezig wanneer je thuis bent. Ervaar rust wanneer je een vrij moment hebt. Geniet!

Ik begrijp onder welke druk je staat en welke impact dit op jou heeft

Dagelijks komen er veel te veel impulsen op werkende ouders af. Daarom ervaren ze veel stress en verliezen ze grip.

Het is mijn expertise werkende ouders te helpen de patronen die ze hanteren te doorzien, te doorbreken en ze te veranderen. Ik help ze ontdekken welke belemmerende patronen ze onbewust denken, voelen en doen.

Al twintig jaar werk ik als coach. In die periode heb ik honderden ouders geholpen om belemmerende patronen achter zich te laten, uit de overlevingsstand te komen en weer te gaan genieten.

Lees hier mijn hele verhaal

N

+ 1000 ouders begeleid

N

+ 22 jaar ervaring als coach

N

Ervaringsdeskundige

Wat anderen over mij zeggen

De gesprekken met Yvonne hebben mij veel inzichten in mijzelf gegeven die echt een grote verandering in hoe ik mijzelf en anderen om mij heen beleef, teweeg heeft gebracht.

Het mooie aan de gesprekken met Yvonne is dat er altijd aandacht is voor hoofd, hart en buik ‘brein’. Het zet mij aan het denken maar vooral ook heel erg aan het voelen en dat heeft mij geholpen om letterlijk en figuurlijk weer bij mezelf te komen en beter in contact te blijven met mijn gevoel.

We hebben samen uitgebreid gekeken naar patronen en waar die vandaan komen. Wat ik super waardevol vond is dat we vervolgens ook zijn gaan kijken naar hoe je nieuwe, fijnere, beter-bij-passende patronen kunt creëren voor jezelf.

Sanne Keunen

Door het traject bij Yvonne leer ik zachter en milder te zijn voor mezelf, waar ik voorheen voortdurend een stem in mijn hoofd hoorde roepen dat ik harder moest werken, méér moest doen, niet voldeed.

Het brengt me rust en zelfliefde. Ik luister beter naar mijn eigen lichaam, mijn behoeftes, mijn grenzen en wensen. Zo’n fundamentele verandering kost natuurlijk tijd en aandacht. Wat het in Yvonne’s benadering níet kost, is hard werken.

Door haar werkwijze is het juist een zacht en liefdevol proces. Van het waarderen wat die stem in mijn hoofd me in positieve zin bracht, en het herontdekken wie ik ben wanneer ik niet langer gebukt ga onder een niet-langer-helpend patroon.

Fanne Kuiper

“Dankzij Yvonne is het me na een jarenlange zoektocht wél gelukt om dingen anders te doen.

Haar aanpak verschilt met die van andere coaches en therapeuten die ik al geraadpleegd had.

Door Yvonne zag en ervaarde ik letterlijk waar mijn drive vandaan komt om alles maar aan te pakken en van mezelf alles te ‘moeten’.

De begeleiding van Yvonne had ik nodig om de kern van mijn ongezonde patroon in te zien en dit patroon te doorbreken.

Yvonne voelt heel vertrouwd en is goed in wat ze doet. Ik ben haar onwijs dankbaar.”

Debbie Soplantila

Start vandaag nog

Stap 1: Boek een gratis kennismakingsgesprek

We leren elkaar kennen, we voelen of we een klik hebben en ik vertel je wat ik voor je kan betekenen.

Stap 2. Samen aan de slag

We hebben de kern van je probleem helder. Helemaal afgestemd op dat waar jij tegenaan loopt, transformeren we jouw patronen.

 

Stap 3. Sta terug krachtig en in balans in het leven

Ervaar terug hoe krachtig je bent en hoe balans de rust in je leven terugbrengt.

Ik weet dat je als werkende ouder krachtig en in balans wil zijn

Om dat te kunnen, heb je rust en regie nodig.

Het probleem is dat er veel te veel impulsen op je afkomen waardoor jij de grip kwijtraakt. Je bent bang om niet goed genoeg te zijn en om anderen te kort te doen.

Ik geloof dat het leven als werkende ouder niet zo heftig zou mogen aanvoelen. Je zou echt vanuit ontspanning mogen genieten.

Ik begrijp onder welke druk je staat en welke impact dit op jou heeft. Je bent niet de enige die hiermee worstelt! Dat is waarom ik mijn 22 jaar coaching ervaring inzet en al meer dan 1000 ouders heb geholpen.

Dit is hoe ik dat doe:
Stap 1. Boek een gratis kennismakingsgesprek
Stap 2. We voelen of er een klik is.
Stap 3. We gaan samen aan de slag.

Dus plan nu je kennismakingsgesprek.  Zodat je kunt stoppen met het altijd aan staan en voor alles en iedereen te zorgen, behalve voor jezelf.

En in plaats daarvan vol vertrouwen en in balans de verschillende rollen in je leven vervult.

Vervul vol vertrouwen en in balans de verschillende rollen in je leven