Over mij

Hoi, Ik ben Yvonne!

Als coach voor ouders met stress en burn-out klachten begrijp ik dat je bang bent om anderen te kort te doen en niet in staat te zijn de verschillende rollen in je leven vol vertrouwen en in balans te vervullen.

Als je bent zoals ik vroeger was, dan komen er dagelijks veel te veel impulsen op je af waardoor je de grip kwijtraakt. Je hebt je wellicht al afgevraagd hoe je rust en regie in je leven krijgt. Ik weet dat je krachtig en in balans wil zijn, en het is niet OK dat je leven vandaag als werkende ouder zo heftig aanvoelt. Ik begrijp je hierin volkomen.

Mijn eigen reis heeft me geleerd hoe belangrijk het is om de onbewuste patronen, die voor stress zorgen, te transformeren. Dat is waarom ik mijn 22 jaar coaching ervaring inzet en al meer dan honderden ouders heb geholpen.

Gezin van herkomst

Als nakomertje in een gezin van 4 kinderen heb ik zelf ervaren hoe de omstandigheden waarin je opgroeit onbewuste patronen creëren die ons leven beïnvloeden. Mijn jeugd was gevuld met veel stress, weinig emotionele binding en weinig aandacht. Deze omstandigheden resulteerden in belemmerende patronen zoals perfectionisme, hard werken en weinig rust, voor iedereen zorgen behalve voor mezelf en moeite met grenzen stellen. Het gevolg was dat ik uiteindelijk twee keer met een burn-out te maken kreeg.

Mijn zoektocht

Tijdens mijn eigen zoektocht naar antwoorden ontdekte ik dat praten en analyseren alleen niet voldoende was om echte verandering teweeg te brengen. Pas toen ik leerde dat deze patronen diep in mijn onbewuste en zenuwstelsel waren geworteld, begon ik te begrijpen dat er een diepere transformatie nodig was. Ik vond coaches en therapeuten die me hielpen nieuwe patronen te creëren en mijn stresssysteem te herprogrammeren. Dit heeft mijn leven echt veranderd.

Mijn persoonlijke ervaring heeft me de helende kracht laten zien van het transformeren van onbewuste patronen en het herstellen van ons zenuwstelsel. Door het volgen van allerlei verschillende opleidingen heb ik een toolbox verzameld om ouders op een fijne en effectieve manier te kunnen helpen. Ik ben hier om jou te ondersteunen, je bewust te maken van jouw belemmerende patronen en je te helpen deze te transformeren naar helpende patronen. Want ook jij kunt de werkende ouder zijn die je wilt zijn voor je kind.

Als ouders geven we onze kinderen het voorbeeld

En kinderen leren meer van je voorbeeld dan van wat je zegt. Als ouders lekker in hun vel zitten en hun stress kunnen reguleren dan kunnen ze de kinderen daarbij helpen. Zo leert een kind zichzelf reguleren en ontstaan er onbewuste patronen die onze kinderen helpen op te groeien tot zelfbewuste, authentieke, zelfverzekerde volwassenen.

Ik help je graag om nieuwe, helpende patronen te creëren en je stress-systeem te herprogrammeren, zodat je vol vertrouwen en in balans de verschillende rollen in je leven kunt vervullen en je weer kunt genieten van je gezin en je werk. Laten we samen de reis naar transformatie en balans beginnen.

Boek nu je kennismakingsgesprek

Het proces is eenvoudig: plan een kennismakingsgesprek, we gaan samen aan de slag en jij ervaart tot slot hoe je terug krachtig en in balans in het leven staat.

Dus boek nu je kennismakingsgesprek, dit is de eerste stap voor het creëren van een positieve blauwdruk voor jou en je gezin.

Wat klanten over mij zeggen

Na Yvonne’s begeleiding heb ik heel veel meer ruimte en rust ervaren.

Het heeft me enorm geholpen om weer verder de toekomst in te kunnen gaan. Ik heb dat gemerkt zowel privé als professioneel, daar ben ik ontzettend blij mee en haar heel erg dankbaar voor.

Yvonne is heel erg professioneel, heel persoonlijk, heel deskundig en heel erg warm en liefdevol.

Margot van Rijn

Yvonne heeft de kennis en persoonlijkheid om een veilige ambiance te creëren waarin ruimte kan komen voor hetgeen dat nodig is. Hierdoor kon ik in mijn geval connecten naar mijn onderbewustzijn en dat vond ik een intens mooie en onvergetelijke ervaring die ook zeer helpend was in mijn proces.

Ik zou Yvonne zeker aanraden als de persoon om samen met jou uit te zoeken hoe ze jou in je proces kan ondersteunen.

Wout van Gelder

Ik vind Yvonne een ontzettend goede coach en bovenal een heel erg fijn mens waar ik mij altijd heel erg welkom en op mijn gemak heb gevoeld.

Bij Yvonne mag je helemaal jezelf zijn en heb je al heel snel het gevoel dat zij jou écht ziet. Ook heeft ze een bepaalde vrolijkheid en luchtigheid in haar karakter die het ook gewoon heel erg leuk en gezellig maken.

Ik gun iedereen een traject met Yvonne!

Sanne Keunen

Leuke weetjes

Ik dans heel graag

Vijf ritmes, chakradans, transdans, het soort dansen waarbij je gewoon helemaal lekker in de muziek op kunt gaan. Ik kan totaal geen pasjes onthouden. Mijn dochter wel, zij is een hiphoptalentje (en dat heeft ze dus echt van een vreemde!)

Voor ik moeder werd heb ik veel gereisd

Bij elkaar opgeteld meer dan twee jaar. Fantastisch genoten van de andere culturen, mooie natuur en de vrijheid. Toen ik de eerste keer alleen wegging op mijn 20ste zat ik het grootste deel van mijn afscheidsfeestje op het toilet (de spreekwoordelijke zeven kleuren te sch…) Nu kun je me op elk moment waar ook ter wereld droppen en ik red me wel.

Ik zit niet vaak op de bank

Maar ik heb wél mijn vaste plek (de beste plek natuurlijk). Als ik ’s avonds nog even aanschuif moet degene die op mijn plek zit opschuiven. Of het nu mijn man, dochter of hond is. En ze doen het nog ook. Verder ben ik niet autoritair hoor.

Ik heb geen humor

Kan totaal geen anekdotes vertellen. Als ik dat probeer lig ik zelf al in een deuk voordat ik aan de clou toe ben. Maar ik heb wel heeeel veel plezier! Mijn man heeft wel humor en hij vindt het heel fijn dat ik dat waardeer. Ik lach al 20 jaar om al zijn grapjes. Daar snappen de kinderen dan weer niets van.

Verbouwen is niet mijn hobby

Maar we doen het al 13 jaar. Toen onze jongste dochter was geboren wilden we graag verhuizen van de stad naar een dorp.. Wij vonden onze ultieme plek in Rheden. We kochten een oude feestzaal die we in twee jaar wilden ombouwen tot woonhuis met praktijk en thuiswerkplek. Nu zijn we 13 jaar verder en is nog steeds niet alles af. Maar we wonen hier heerlijk, dus mij hoor je niet klagen.

Ik wenste één dochter en ik kreeg er twee

Eén in 2005 en de andere in 2007. Deze toffe meiden zijn inmiddels net zo lang als ik. We hebben alle drie 1,61 m. in ons paspoort staan op dit moment. Ze hebben ieder voor een andere mix van hun papa en mama gekozen. Ik herken me in beide maar allebei hebben ze mijn creativiteit en mijn dyslexie meegekregen. Dus mocht je op social media of in een mail taalfouten tegen komen weet dan dat ik die helaas niet zie.

Ik geloof dat het leven als werkende ouder niet zo heftig zou mogen aanvoelen

Je zou echt vanuit ontspanning mogen genieten. Ik help jou met jouw transformaties.

Boek je kennismakingsgesprek, zodat we van start kunnen gaan.